Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Departament de Geografia i Sociologia · Universitat de Lleida

Docència

El Departament de Geografia i Sociologia es va constituir l'any 1995 reunint professors amb interessos comuns en recerca i docència sobre temes territorials i socials. Actualment acull les àrees de coneixement següents: Anàlisi Geogràfica Regional, Antropologia Social, Geografia Humana, Sociologia i Treball Social i Serveis Socials.

El Departament promou el Grau de Geografia i Ordenació del Territori, actualment en procés de substitució pel Grau de Geografia -de tal manera que el curs 2016-2017 ja no s'impartirà el primer curs del primer- i imparteix docència en els estudis d'Educació Social, Treball Social, Ciències de l'Educació i Psicopedagogia. Així, doncs, el Departament té presència a la Facultat de Lletres, la Facultat de Ciències de l'Educació i l'Escola de Treball Social.

A més de vetllar per impartir una docència de qualitat, els professors del Departament duen a terme una continuada tasca d'investigació, que es concreta en diversos projectes finançats de recerca, en nombrosos convenis amb institucions i empreses i, com a conseqüència, en una important producció de treballs científics.

Un altre aspecte remarcable és la continuïtat de diversos màsters i postgraus que organitza des de fa anys (en temes com ara joventut, gestió cultural, immigració o sistemes d'informació geogràfica) i de congressos científics de reconegut prestigi, com ara la Setmana d'Estudis Urbans.

© 2012 Departament de Geografia i SociologiaUniversitat de Lleida • Fet amb Xhtml i Css