Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Departament de Geografia i Sociologia · Universitat de Lleida

Servei Cientificotècnic de Cartografia i Sistemes d'Informació Geogràfica

Serveis - Projectes - Formació - Novetats - Mapes en obert - On som? - Qui som?

El Servei de Cartografia i Sistemes d'Informació Geogràfica és un Servei Científicotècnic (SCT) de la UdL que constitueix un espai de treball equipat amb els programes i els equips informàtics més innovadors. L'equip investigador dóna suport a tots els departaments de la Universitat, així com a les administracions i empreses privades que requereixen els seus serveis.

L'elaboració de la cartografia i l'anàlisi de la informació que requereixen els projectes i convenis encarregats al Departament de Geografia es realitzen al SCT de Cartografia. Des de la seua creació s'orienta cap a l'automatització de la cartografia i l'ús dels SIG per a la investigació científica. Així doncs, al llarg d'una dècada el servei ha desenvolupat diversos projectes aplicant les últimes tècniques en SIG per a l'observació, la interpretació i l'anàlisi del territori des del vessant geogràfic i sociològic. Davant de les il·limitades aplicacions dels SIG en camps tant diversos com les telecomunicacions, la distribució dels recursos naturals i energètics o l'arqueologia, el SCT de Cartografia s'ha vist involucrat en projectes interdisciplinaris que l'han enriquit en coneixements i l'han fet partícip de la planificació del territori lleidatà. A mode d'exemple, el SCT ha format part del Pla de Ponent i de l'Alt Pirineu, així com de l'elaboració de diagnosis comarcals i línies estratègiques de comarques de la província de Lleida

Professor assessor:
Dr. Jesús Burgueño
burgue@geosoc.udl.cat
Tel. 973 70 31 79

Tècnics del servei:
Dra . Montse Guerrero
montse@geosoc.udl.cat
Tel. 973 70 31 98

Sr. Josep Ramon Mòdol
jrmodol@geosoc.udl.cat
Tel. 973 70 20 65

 

© 2012 Departament de Geografia i SociologiaUniversitat de Lleida • Fet amb Xhtml i Css